Online Gasztronómiai Magazin

Pudingos piskótatorta őszibarackkal

A pudingos piskótatorta őszibarackkal recept hozzávalói

1 csomag babapiskóta, tej, néhány csepp rumaroma, 1 csomag citrom ízű pudingpor, 5 dl tej, 4 dkg cukor, 1 db citrom reszelt héja és leve, 50 dkg őszibarack, 5 dkg dió, durvára vágva

Pudingos piskótatorta őszibarackkal, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Pudingos piskótatorta őszibarackkal, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A pudingos piskótatorta őszibarackkal recept elkészítése

 

Ennek a sütinek az egyszerű alapanyag a lényege, babapiskóta, puding, gyümölcs. Majdnem minden benne van, amitől egy desszert desszert, nem igaz? Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így!

A babapiskótát rumos tejbe mártogatjuk, és kibéleljük vele egy nagyobb tortaforma alját. A forma oldalára félbetört, szintén megmártott piskótát állítunk szorosan egymás mellé, gömbölyű felükkel felfelé.

Elkészítjük a pudingot, beletesszük a citrom héját és levét, majd felét a kibélelt tortaformába simítjuk. Erre kerül az őszibarack, majd a maradék puding. A tetejét 5 dkg durvára vágott dióval meghintjük. Fél napig hűtjük. Citrom ízű pudingporhoz aktuális árat itt találnak.

 

Itt találnak egy másfajta barackos receptet!

 

Ha körülnéznének húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet!

Ha szeretnének még böngészni további receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában tehetik meg. Nézzenek körül, válasszanak, készítsék el a kedvükre való receptet. Térjenek vissza holnap is egy újabb receptért!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.