Online Gasztronómiai Magazin

Pulykacsíkok citromfűvel

A pulykacsíkok citromfűvel recept hozzávalói

60 dkg pulykamell, só, bors, olívaolaj, 1 csomag újhagyma, citromfű, 1 db citrom, fokhagyma, 1 csomag petrezselyem, 2 dl tejszín, 40 dkg tészta

Pulykacsíkok citromfűvel

Pulykacsíkok citromfűvel

 

A pulykacsíkok citromfűvel recept elkészítése

 

Elsősorban hétköznapokra ajánljuk ezt a receptet, remek, friss étel, és gyorsan elkészül. Igazi "tésztafőzésnyi idős"-recept. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a kedvünk szerint választott tésztát a szokott módon, fogkeményre kifőzzük. Az újhagymát felkarikázzuk, felhevítjük az olívaolajat, rátesszük a csíkokra vágott pulykát. Amikor a pulyka már félig megpirult, belerakjuk a hagymát. Ügyeljenek arra, hogy ne száradjon ki a pulykamell.

Citromlé következik, majd a tejszín, végül pedig a tésztát adjuk hozzá. Összekeverjük, és tálalásnál citrommal díszítjük. A pulykamellhez aktuális árat itt találnak.

 

További pulykából készült receptért kattintson ide!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.