Online Gasztronómiai Magazin

Raguleves tormával, burgonyagombóccal

A raguleves tormával, burgonyagombóccal recept hozzávalói

50 dkg sovány sertéslapocka, 2 db sárgarépa, 1 db közepes zellergumó, 1 fej vöröshagyma, 2 szál friss rozmaring, 2 evőkanál liszt, 2 dl tejszín, 2 csésze reszelt, friss, vagy ecetes torma, 1 csomag gnocchi, só, ecet

Raguleves tormával, burgonyagombóccal, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Raguleves tormával, burgonyagombóccal, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A raguleves tormával, burgonyagombóccal recept elkészítése

 

Nem, nem kell úszószemüveg, még a tormához sem. De ha van, az se baj. De félre a viccel, mert ez egy nagyon komoly recept. A raguleveseket amúgy is szeretjük, hozunk hát egy újabb variációt. Nézzék meg, a mostani hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy először a disznóhúst a zöldséggel és a rozmaring leveleivel enyhén sós vízben puhára főzzük, majd utána leszűrjük. A sertéslapockához aktuális árat itt találnak.

Ezek után a reszelt tormát a liszttel megfonnyasztjuk, majd fokozatosan felöntjük a leszűrt lével. Amint ez megvan, beletesszük a tejszínt, felforraljuk, és belefőzzük a gnocchit. A felszeletelt húsra és zöldségekre merjük a levest, forrón tálaljuk.

Sertéshús helyett készülhet bárányhúsból is. Bárány apróhúshoz aktuális árat itt találnak, ha ezzel szeretnék elkészíteni. Mi mindenképp javasoljuk, hogy tegyenek így!

 

Egy másik raguleves variációt itt tudnak megnézni.

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha pedig körülnéznének húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el, akár ehhez a raguleveshez!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.