Online Gasztronómiai Magazin

Rakott csirkemell

A rakott csirkemell recept hozzávalói

60 dkg burgonya, 30 dkg alma, 70 dkg csirkemell, reszelt sajt (provolone vagy parmezán), tejmártáshoz: tej, hegyisajt, só

Rakott csirkemell

Rakott csirkemell

 

A rakott csirkemell recept elkészítése

 

Egyrészt almával ízesítjük a csirkemellet, másrészt pedig sajttal koronázzuk meg. Csínján bánjanak a sóval, mert akár provolonét, akár parmezánt használnak, mindkettő erősen fűszeres sajt. Ezért választottuk a recepthez. Nézzék meg, hogyan készül, feltétlen próbálják ki!

A burgonyát héjában megfőzzük, megtisztítjuk, karikára vágjuk. Borízű almát szintén karikára vágunk.

A csirkemelleket serpenyőben elősütjük, majd magas szélű tepsiben alulra a burgonyát, aztán a csirkemellet, majd az almakarikát rétegezzük.

Kevés besamelmártást öntünk rá, majd újból rétegezzük, tetejére reszelt sajt kerüljön. Előre el lehet készíteni, csak sütni kell. Provolonéhez aktuális árat itt találnak. A besamel elkészítéséhez tippet itt találnak.

 

Egy más jellegű csirkemell receptet itt találnak!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És tudják jól, természetesen várjuk vissza holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.