Online Gasztronómiai Magazin

Rakott rántott hús

A rakott rántott hús recept hozzávalói

60 dkg sertésszűz, 2 dl tej, 20 dkg zöld spárga, 10 dkg trappista sajt, 10 dkg kéksajt, 5 dkg krémsajt, 1 dl tejszín, 40 dkg burgonya, só, 2 db tojás, 10 dkg zsemlemorzsa, 5 dkg liszt

Rakott rántott hús

Rakott rántott hús

 

A rakott rántott hús recept elkészítése

 

Szokás szerint cselezünk kicsit, mert nem csak rántott húst készítünk. Azaz, azt is, először, aztán bedobunk még néhány ötletet. Nézzék meg, melyek ezek, és próbálják ki a receptet! Megéri! Készítsék el Önök is így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy a húsból 4 szeletet vágunk, kiklopfoljuk. Utána bepanírozzuk, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába. Teflonos serpenyőben megsütjük. A sertésszűzhöz aktuális árat itt találnak.

Rakott rántott hús, panírozás kész, sütésre vár!

Rakott rántott hús, panírozás kész, sütésre vár!

Mindezek után a kéksajtot, a krémsajtot és a tejszínt, kis lángon melegíteni kezdjük. Elkeverjük. Amikor elolvadt a sajt, és mártás sűrűségű lesz, akkor félrehúzzuk, és hűlni hagyjuk.

Rakott rántott hús, spárga előkészítve

Rakott rántott hús, spárga előkészítve

Amikor meghűlt, a húsra kenjük, majd rátesszük a begőzölt zöld spárgát, megszórjuk reszelt sajttal, és grillsütőben megsütjük. Burgonyapürével tálaljuk. Tényleg ennyire egyszerű!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

 

Egy másik rántott hús receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És tudják jól, természetesen várjuk vissza holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.