Online Gasztronómiai Magazin

Rántott csirkeszárnyak remoulade mártással

A rántott csirkeszárnyak remoulade mártással recept hozzávalói

24 db csirkeszárny, liszt, tojás, morzsa, 1 csomag metélőhagyma, 1 csomag koriander, 2 dl majonéz, 1 dl joghurt, só, bors

Rántott csirkeszárnyak remoulade mártással

Rántott csirkeszárnyak remoulade mártással

 

A rántott csirkeszárnyak remoulade mártással recept elkészítése

 

Egyszerű hozzávaló, amit azért elég sokan nagyon szeretünk. Igen, csirkeszárny, rántva, persze szokott módon egy kis trükkel elkészítve. Nézzék meg, próbálják ki így!

A csirkeszárnyakat először is megformázzuk a Mit főzzünk ma? műsorában látott módon, vagyis: némi gyakorlattal tulajdonképpen könnyedén lehúzzuk a húst a csont felső részére. Ezzel egyrészt egy szabadon álló húsrészt kapunk, másrészt a szárnycsontot megfogva kényelmesen tudunk falatozni is. A csirkeszárnyhoz aktuális árat itt találnak.

Amint ezzel megvagyunk, az előkészített szárnyakat bepanírozzuk, majd kisütjük. Egyszerű mártást készítünk hozzá, amelynek most és itt a lényege a friss zöldfűszer. A majonézhez hozzáadjuk a finomra vágott fűszereket, összekeverjük, majd egy kis ideig állni hagyjuk, majd a rántott csirkeszárnyak mellé tálaljuk.

 

Egy másfajta csirkés receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.