Online Gasztronómiai Magazin

Rántott zeller szezámpanírban, sajtmártással

A rántott zeller szezámpanírban, sajtmártással recept hozzávalói

3 db zellergumó, liszt, tojás, zsemlemorzsa, 1 kávéskanál, hántolt szezámmag, 10 dkg krémsajt, pesto

Rántott zeller szezámpanírban, sajtmártással

Rántott zeller szezámpanírban, sajtmártással

 

A rántott zeller szezámpanírban, sajtmártással recept elkészítése

 

Itt a legmunkaigényesebb előkészítést a zellergumó igényli. A zellergumóhoz aktuális árat itt találnak. És fontos hangsúlyozni, nem drága alapanyagról van szó, viszont nagyon egészséges, vegyék fel az étrendbe!

Először is, természetesen egészséges zöldséget kell kiválasztani. Megtisztítjuk, ujjnyi vastag szeleteket vágunk belőle, előfőzzük, majd hideg vízben megállítjuk a főzésben. Leszárítjuk, és így panírozzuk be, liszt, tojás és szezámmagos zsemlemorzsába. Hirtelen bő olajban kisütjük.

Elkészítjük sajtmártásunkat. A krémsajthoz hozzáadjuk a kedvenc fűszereinkből készült pestónkat. Így tálaljuk ezt a vegetáriánus ételt.

 

Egy másik pesztós receptet itt talál.

 

Olyan nap a mai, hogy nincs kedve húsos ételt készíteni? Semmi gond, nézzen körül itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában a húsnélküli receptek között! Bízunk benne, hogy megtalálja a kedvére valót:).

Ha viszont mégis körülnéznének változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.