Online Gasztronómiai Magazin

Rókagombás csirke

A rókagombás csirke recept hozzávalói

50 dkg csirkemell, 3 db paradicsom, 40 dkg gnocchi, 15 dkg rókagomba, 4 dkg vaj, 2 dl tejszín, só, bors, bazsalikom

Rókagombás csirke

Rókagombás csirke

 

A rókagombás csirke recept elkészítése

 

Amilyen rövid recept, annyira jó. A rókagombához aktuális árat itt találnak. Előzetesen annyit, ez egy klasszikus serpenyős recept, tehát kevés mosogatnivalót termelünk, plusz tényleg gyorsan megvan. Pikantériáját a rókagomba és a bazsalikom adja, bánhatunk óvatosan a sóval, mert itt nem az ízesít:).

A csirkemellet felcsíkozzuk, majd egy serpenyőben lepirítjuk. Sózzuk, hozzáadjuk a rókagombát, a tejszínt és végül vágott bazsalikomot.

A gnocchit kifőzzük, majd egy kevés vajon megforgatjuk, egy kevés fehérbort és vágott petrezselymet adunk hozzá. Legvégül a forrázott paradicsomkockával összeforgatjuk és tálaljuk.

 

Egy másik rókagombás receptet itt találnak!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha találták egy jó kis receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.