Online Gasztronómiai Magazin

Roquefortos, túrókrémes meleg kenyér

A roquefortos, túrókrémes meleg kenyér recept hozzávalói

4 x 16 dkg pulykamell, 20 dkg roquefort sajt, 20 dkg krémsajt, só, bors, petrezselyemzöld, 1 csomag rozmaring, 30 dkg gomba, 1 csomag újhagyma, diós kenyér

Roquefortos, túrókrémes meleg kenyér

Roquefortos, túrókrémes meleg kenyér

 

A roquefortos, túrókrémes meleg kenyér recept elkészítése

 

Most egy igazán egyszerű tipp következik, bizonyos szempontból szendvics, például, ha lehagyjuk a pulykamell sütését. Persze így komplex, a húst és a gombát elhagyva pedig több, mint egy sima vajas kenyér. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a pulykaérméket fűszerezzük, egyszerűen, sóval, borssal, rozmaringgal. Utána a roquefort sajtot összekeverjük a krémsajttal, és ízlésesen a karikára kiformázott diós kenyérre halmozzuk. A roqueforthoz aktuális árakat itt találnak.

Megsütjük a pulykát, és a tisztított gombával együtt készre pároljuk. A párolást, ha gondolják, fehérborban is megtehetik. A képen látható módon tálaljuk. Igazán egyszerű kis finomság, elkészítik, ugye?

 

Itt egy lényegesen munkaigényesebb, ám szenzációs élményt kínáló receptet találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Jöjjenek vissza holnap is, mi itt leszünk, és várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.