Online Gasztronómiai Magazin

Roston sült fokhagyma pirítóssal

A roston sült fokhagyma pirítóssal recept hozzávalói

2 fej fokhagyma, 1 db bagett, olívaolaj, só, 1 szál kakukkfű

Roston sült fokhagyma pirítóssal, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Roston sült fokhagyma pirítóssal, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

A roston sült fokhagyma pirítóssal recept elkészítése

 

A mindennapokhoz hozzátartoznak az egyszerű kis dolgok is, mint egy sima pirítós elkészítése. A Mit főzzünk ma? természetesen ebben is segít. Nézzék meg ezt az ajánlatot, és készítsék is el!

Éles késsel vágjuk le a fokhagyma tetejét, de nem kell megpucolni, csak mossuk meg. Kenjük meg olívaolajjal, tépjünk rá a kakukkfű leveléből és csomagoljuk be a fóliába, kb. 15-20 percig süssük, gyakran forgatva. Fokhagyma aktuális árakat itt találnak.

Ha elkészült csomagoljuk ki őket. Közben a bagettet szeleteljük fel, a szeleteket is kenjük meg olajjal és pirítsuk meg. Majd kenjük rá a fokhagymagerezdeket, sózzuk meg és erre is tegyünk kakukkfüvet. Remélem, enyhíti az éhségüket.

 

Ha éhesek maradtak volna, kattintsanak ide egy tartalmas receptért!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha találták egy jó kis receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Elkészítenének gy jó sütit is még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.