Online Gasztronómiai Magazin

Rostonsült keszeg zöldségekkel

A rostonsült keszeg zöldségekkel recept hozzávalói

4 db kb. 20 dkg-os keszeg, 2 db padlizsán, 2 db cukkini, 2 dl paradicsomkonzerv, só, bors, 1 csomag bazsalikom, 2 dl húsalaplé

Rostonsült keszeg zöldségekkel

Rostonsült keszeg zöldségekkel

 

A rostonsült keszeg zöldségekkel recept elkészítése

 

A keszeg nagyon jó ízű hal, a szálkával viszont kalkulálni kell, de ez az élmény része. Odafigyelős, aprólékos fogyasztás, épp ezért kiemelten figyelünk az ízekre. A mostani egészen egyszerű, gyors recept. Nézzék meg, hogyan készül, és persze próbálják is ki!

Azzal kezdjük most, hogy a keszeget irdaljuk, sózzuk, majd klasszikus módon megsütjük. A keszeghez aktuális árat itt találnak.

A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, sózzuk, majd a hal visszamaradt zsiradékában megsütjük. Arra természetesen figyeljünk, hogy roppanósak maradjanak!

A sütés után a zöldségeket paradicsomlével, valamint húsalaplével felengedjük, és bazsalikommal ízesítjük. Amint elkészültünk, tálalhatjuk szimplán a zöldségekkel, aki úgy érzi, adhat még hozzá pirított újburgonyát köretként.

 

Egy másfajta keszegrecept itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még további, változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.