Online Gasztronómiai Magazin

Rózsaszín borjúkaraj zsályával sütve, teljes videórecept

A rózsaszín borjúkaraj zsályával sütve, teljes videórecept hozzávalói

80 dkg borjúkaraj, 2 szál zsálya, só, 50 dkg ruccola, 10 dkg parmezán sajt, balzsamecet, 1 evőkanál méz, 50 dkg gnocchi, 2 dl tejszín, 4 gerezd fokhagyma, 20 dkg szárított paradicsom

 

Rózsaszín borjúkaraj zsályával sütve, teljes videórecept

 

Mindenki életében van olyan pillanat, amikor különleges vendégségre készül. Ehhez adunk most egy kis segítséget, nem is kicsit, hanem teljesen részleteset. Remek dolog sül ki belőle, nézzék meg, próbálják ki!

És hogy minden segítséget megadjunk a rózsaszín borjúkaraj elkészítéséhez, itt van lépésről-lépésre minden!

A borjúhúshoz aktuális árat itt találnak.

 

 

Óvatosan a sütésnél, oda kell figyelni, de nem lehet probléma, mert részletes segítséget kapnak a videóreceptben! Ha minden jól sikerült, akkor Önöknél is ilyen lesz a végeredmény:

Rózsaszín borjúkaraj zsályával sütve, teljes videórecept

Rózsaszín borjúkaraj zsályával sütve, teljes videórecept

 

A rózsaszín borjúkaraj szöveges receptjét itt találják.

 

Itt pedig még egy karajos recept!

 

NÉZZÉK MEG TOVÁBBI AJÁNLATAINKAT IS!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt!

Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó sütést, főzést, és persze jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.