Online Gasztronómiai Magazin

Rózsaszín tagliatelle tigrisgarnélával

A rózsaszín tagliatelle tigrisgarnélával recept hozzávalói

  • 8 db paradicsom,
  • fél fej hagyma,
  • fél gerezd fokhagyma,
  • provence-i fűszer,
  • só,
  • 2 dl tejszín,
  • fél kg tagliatelle,
  • 16 db garnéla

 

[brid video="209311" player="11524" title="Mit fzznk ma Rzsaszn tagliatelle tigrisgarnlval"]

 

A rózsaszín tagliatelle tigrisgarnélával recept elkészítése

 

Bár a mi vizeink egy időben tele voltak folyami rákkal, és fogyasztották is szívesen, nem csak a rákászok, számuk mára jelentősen megcsappant. Sebaj, használjuk fel a tengeri rákokat, ha különleges ételt szeretnénk az asztalra tenni! Nézzék meg a receptet, és készítsék is el így! És természetesen most is van videós segítség, használják azt is!

A szélesmetéltet megfőzzük. A hagymát apróra vágjuk, megpirítjuk. A paradicsomot is felaprítjuk hozzáadjuk a hagymához. A durum szélesmetélthez, azaz a tagliatelléhez aktuális árat itt találnak.

Robi kedvenc fűszerkeverékével, a provence-i fűszerkeverékkel megszórjuk, beletesszük a fokhagymát, kevés olaj, pici só kerül bele. A Black Tiger garnélához aktuális árat itt találnak. Mielőtt a elkészül, a tésztánkat hozzáadjuk a zöldségekhez. Tejszínnel visszaforraljuk

Serpenyőbe rakjuk a rákokat , nyáron grillen is megsüthetik. Megsózzuk, ehhez is adunk egy kevés fokhagymát. Szép vörös lesz a rák, ne felejtsék el megforgatni. Kevés borral vagy vízzel fel kell önteni. hagyjuk egy kicsit párolódni.

Mélytányérban tálaljuk, mert Sorel a mennyiséget  szereti. Bazsalikommal, egy szelet paradicsommal díszítjük

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik. Jöjjenek holnap is!

Rózsaszín tagliatelle tigrisgarnélával

Rózsaszín tagliatelle tigrisgarnélával

A teljes videóreceptet itt találják. Ha a rövid, velős szöveg után maradna még kérdés, itt minden kiderül!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó sütés-főzést!Comments are closed.