Online Gasztronómiai Magazin

Ruccolás szarvassonka

A ruccolás szarvassonka recept hozzávalói

5 dkg ruccola, 10 dkg szarvassonka, 5 dkg fenyőmag, 1 csepp méz, olívaolaj

Ruccolás szarvassonka

Ruccolás szarvassonka

 

A ruccolás szarvassonka recept elkészítése

 

Ha vendégeket várnak, főleg mondjuk "kiemelt vendéget", akkor bele kell nyúlni a pénztárcába. Hátha megéri. Az ízélmény persze garantált, az Önök döntése, belefér-e a szarvassonka. Mi a magunk dolgát megtettük, a recept előállt!

Turmixgépben egy kevés olívaolajat kevés mézzel összekeverünk. Egy keverőtálban ezt az öntetet a ruccolával összekeverjük. A hajszálvékonyra vágott szarvassonkába kevés ruccolát teszünk, és felgöngyöljük. A szarvassonkához aktuális árat itt találnak.

A fenyőmagot összezúzzuk. A sonkákat meglocsoljuk kevés olívával, és megszórjuk a fenyőmaggal.

 

Egy másik falatkát, szendvicset itt találnak!

 

Itt pedig egy másfajta ruccolás receptet találnak, kicsit komolyabb, de nem sokkal, nézzék meg!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.