Online Gasztronómiai Magazin

Sáfrányos halleves tenger gyümölcseivel

A sáfrányos halleves tenger gyümölcseivel recept hozzávalói

  • 0,5 dkg tenger gyümölcsei mix,
  • 1 szál póréhagyma,
  • 3 db paradicsom,
  • só,
  • sáfrányos szeklice,
  • 0,5 dkg tengeri halaprólék,
  • 1 db citrom,
  • 1 db vöröshagyma,
  • 2 db babérlevél,
  • 1 kávéskanál szemes bors,
Sáfrányos halleves tenger gyümölcseivel

Sáfrányos halleves tenger gyümölcseivel

 

A sáfrányos halleves tenger gyümölcseivel recept elkészítése

 

Egy igazán különleges, mégis könnyen elkészíthető leves a Mit főzzünk ma? recepttárából. Különlegességéhez a fűszerezés is hozzájárul, nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy az alapléhez a hozzávalókat vízben feltesszük főni, és jól szétfőzzük, hogy az ízek kijöjjenek. Ezután az alaplevet leszűrjük, és a forrásban levő lébe beletesszük a szeklicét, a kockára vágott paradicsomhúst, a kockára vágott póréhagymát és a tenger gyümölcseit.

A tenger gyümölcseit ne feledjék főzés előtt hideg vízben átmosni. Összeforraljuk, megkóstoljuk, ha kell, citromlével és sóval ízesíthetjük. A tenger  gyümölcseihez aktuális árakat itt találnak.

 

Levesreceptek között válogasson itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És, jöjjenek holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.