Online Gasztronómiai Magazin

Sajtos csirkemell gyümölcsös rizzsel

A sajtos csirkemell gyümölcsös rizzsel recept hozzávalói

  • 60 dkg csirkemell,
  • 15 dkg eper,
  • 40 dkg főtt rizs,
  • só,
  • 20 dkg pannónia sajt
Sajtos csirkemell gyümölcsös rizzsel

Sajtos csirkemell gyümölcsös rizzsel

 

A sajtos csirkemell gyümölcsös rizzsel recept elkészítése

 

Egy alkalommal leteszteltük a Mit főzzünk ma? konyhájában, milyen az, amikor a hűtőben meglévő alapanyagokból kell remek ételt készíteni. Ez sült ki belőle, és tény, hogy nagy sikert aratott. Reméljük, önök is így lesznek vele! Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Azzal kezdjük most, hogy a csirkemellet besózzuk, és kevés olajon megsütjük.

A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

A gyümölcsöket összedaraboljuk kockákra, és egy serpenyőben a birsalma kompót levével felmelegítjük. Amikor felmelegedett, hozzákeverjük a rizst.

Egy teflonserpenyőben kevés olajon megsütjük a sajtszeleteket, és a csirkére helyezzük. Körete a gyümölcsös rizs lesz. Egyszerűen elkészíthető kis remek, feltétlen készítsék el így!

 

Ha csirkés receptek között szeretne még válogatni, akkor itt teheti meg.

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.