Online Gasztronómiai Magazin

Sajtos húspogácsa köményes kelbimbóval

A sajtos húspogácsa köményes kelbimbóval recept hozzávalói

petrezselyem, só, bors, 2 db tojás, 10 dkg trappista sajt, worcestershire szósz, köménymag, balzsamecet, 80 dkg hátszín, 30 dkg kelbimbó

Sajtos húspogácsa köményes kelbimbóval

Sajtos húspogácsa köményes kelbimbóval

 

A sajtos húspogácsa köményes kelbimbóval recept elkészítése

 

Mai különleges Mit főzzünk ma?-recept, ami mégis egyszerű. Különleges a hátszíntől, egyszerű az elkészítés módja miatt. Ráadásul gyorsan meg is van. És elég látványos is, a plusz ízt pedig a kelbimbó adja. Nézzék meg, hogyan készül (nagyon egyszerűen!), és készítsék is el így otthon!

A hátszínt ledaráljuk, majd keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk a sót, a vágott petrezselymet, a borsot, a szószt és a tojást. Az egészet összekeverjük. A hátszínhez aktuális árat itt találnak!

A sajtot apró kockára vágjuk fel, és lassan hozzákeverjük a húshoz. Pogácsákat formázunk belőle, és közepes lángon, serpenyőben megsütjük.

A kelbimbót leforrázzuk, majd kevés balzsameceten megfuttatjuk, megszórjuk köménnyel, sóval. Tálaljuk.

 

Egy más karakterű, de szintén hátszínnel készülő recepthez kattintsanak ide!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.