Online Gasztronómiai Magazin

Sajtos, joghurtos hal, balzsamecetes kevert salátával

A sajtos, joghurtos hal, balzsamecetes kevert salátával recept hozzávalói

60 dkg tengeri halfilé, 4 dl joghurt, 20 dkg sajt, bazsalikom, 1 db paprika, 1 db paradicsom, 1 db kígyóuborka, jégsaláta, madársaláta, balzsamecet, só, bors, rózsabors

Sajtos, joghurtos hal, balzsamecetes kevert salátával

Sajtos, joghurtos hal, balzsamecetes kevert salátával

 

A sajtos, joghurtos hal, balzsamecetes kevert salátával recept elkészítése

 

Serpenyős-sütős recept, és kellően hatékony: amíg a hal sül a sütőben, kényelmesen elkészülünk a salátával. Akár hétköznap is! Ha nem is magától készülő, de könnyen, gyorsan elkészíthető receptről van szó. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Az első munkafolyamatunk ma az, hogy a halat fűszerezzük, majd serpenyőben elősütjük. Ezután rátesszük egy tányérra, és a joghurtot ráöntjük. Sajtot reszelünk a tetejére, majd ezek után betesszük a sütőbe. Ez az étel készülhet hekkből  is például, ehhez aktuális árat itt találnak.

Amíg a sajt rápirul a halra, elkészítjük a salátát. Egyszerű lesz: a zöldségeket felaprítjuk, összekeverjük, majd balzsamecettel felöntjük. Használhatnak cheddar sajtot is, ehhez aktuális árat itt találnak.

Ennyire gyorsan el lehet készíteni, a végeredmény pedig önmagáért beszél!

 

Egy más karakterű tengeri halfilé receptért kattintsanak ide!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánok hozzá!Comments are closed.