Online Gasztronómiai Magazin

Sajtos töltött cukkini

A sajtos töltött cukkini recept hozzávalói

4 db cukkini, 4 db tojás, 2 db paradicsom, 20 dkg mozzarella sajt, bazsalikom, só, bors

Sajtos töltött cukkini

Sajtos töltött cukkini

 

A sajtos töltött cukkini recept elkészítése

 

A mikrós sorozat újabb darabját mutatjuk most meg, zöldséges recept, hús nincs benne. Sajt van. Gyorsan elkészül, és nagyon friss hangulata van, nézzék csak meg! No és persze készítsék is el így!

A cukkinik végeit levágjuk, félbevágjuk. Közepét kikaparjuk, azonban nem dobjuk el, mert  ehhez adjuk hozzá a kockára vágott paradicsomot, bazsalikomot, a tojásokat, sót borsot. Az egészet összekeverjük, majd visszatöltjük a cukkinibe. A cukkinihez aktuális árat itt találnak.

A tetejére mozzarella sajtot hajtunk, és 750 watton 8 percig pároljuk. A sajtot a végén 1 percig grill funkcióval rápirítjuk. Készíthetünk mellé például gombás rizst. A gombás rizs elkészítéséhez egy tippet itt találnak.

 

Itt egy kicsit már hangulatú töltött recept, nézzék meg ezt is!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.