Online Gasztronómiai Magazin

Sajttal töltött jérce

A sajttal töltött jérce recept hozzávalói

60 dkg csirkemell, 15 dkg krémsajt, 10 dkg kéksajt, 1 db alma, 50 dkg burgonya, 5 dkg vaj, 1 dl tejszín

Sajttal töltött jérce

Sajttal töltött jérce

 

A sajttal töltött jérce recept elkészítése

 

Töltött recept, most a csirkemell kerül sorra. Sokszor elhangzik, hogy a csirkemell kicsit száraz, nos, ez most nem fog előfordulni, csuda tölteléket kap. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így otthon!

A csirkemellet egy kicsit megnyitjuk, klopfoljuk. Megsózzuk, félretesszük, és elkészítjük a sajtos tölteléket: lágy krémsajthoz reszelt kéksajtot keverünk. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

A csirkemellet szétnyitjuk, rárakjuk a sajtkeveréket és egy gerezd almát (a magházát természetesen eltávolítjuk), majd felgöngyöljük, és áttűzzük egy kisebb pálcával. Olajat hevítünk, megsütjük.

Köretnek burgonyapürét készítünk. Azaz: a krumplit megfőzzük, majd vajat, sót adunk hozzá, és összetörjük. Kevés tejszínt is adunk hozzá, hogy selymesebb legyen. A tálalásnál a nyársat kiszedjük a húsból, vastagabb szeletekre vágjuk, és a burgonyapürére helyezzük, petrezselyemzölddel díszítjük.

 

Egy másfajta csirkemell receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Ha körülnéznének még húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.