Online Gasztronómiai Magazin

Sajttal töltött körte, baconos csirkével

A sajttal töltött körte, baconos csirkével recept hozzávalói

  • 60 dkg csirke,
  • 10 dkg bacon,
  • 4 db körte,
  • bors,
  • 10 dkg kéksajt,
  • rozmaring
Sajttal töltött körte, baconos csirkével

Sajttal töltött körte, baconos csirkével

 

A sajttal töltött körte, baconos csirkével recept elkészítése

 

Sajt és gyümölcs remek párosítás, ezt tudjuk, tudják Önök is:). Most nem a megszokott sajt-alma kombó következik, alma helyett körtét használunk. Nézzék meg, készítsék el!

A csirkéből vastag érméket vágunk, majd sózzuk és rozmaringgal bedörzsöljük, borral meglocsoljuk. Hűtőbe tesszük. Csirkemellhez aktuális árat itt találnak!

A körtéket félbevágjuk a magját kiszúróval eltávolítjuk, és az üregbe kéksajtot töltünk, majd baconnel körbetekerjük, és megsütjük őket. Kéksajthoz széles választékot, és aktuális árakat itt találnak.

Közben egy kevés olajban a csirkemelleket kisütjük, és steak burgonyát adunk hozzá.

 

Egy nem kevésbé remek csirkés receptért kattintsanak ide!

 

Ha válogatnának húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.