Online Gasztronómiai Magazin

Salátaágyon pulykacsíkok

A salátaágyon pulykacsíkok recept hozzávalói

40 dkg pulykamellfilé, só, bors, petrezselyemzöld, 1 fej jégsaláta, 1 csomag madársaláta, 4 db paradicsom, 2 db paprika, 20 dkg kígyóuborka, 4 evőkanál fehérborecet, 0,5 dl olívaolaj

Salátaágyon pulykacsíkok

Salátaágyon pulykacsíkok

A salátaágyon pulykacsíkok recept elkészítése

 

Egy nagyon egyszerű, egészséges recept következik. A pulykamell remek alapanyag, és most változatos salátákkal készítjük. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így!

A pulykamellfilét vékony csíkokra vágjuk, a fűszerekkel beízesítjük. Egy nagyobb tálban a tisztított, darabolt salátákat és a zöldségeket, összekeverjük a fehérborecettel, az olívaolajjal és a fűszerekkel. A zöldsalátaágy ennyire gyorsan elkészül.

A pulykacsíkokat is gyorsan tálalhatjuk: a csíkokra vágás és fűszerezés után csupán annyi a dolgunk, hogy forró serpenyőben megsütjük, és a salátaágyra helyezzük. A pulykamellhez aktuális árat itt találnak.

 

Itt egy picit nehezebb pulykás recept!

 

Ha szeretnének még húsos receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.