Online Gasztronómiai Magazin

Savanyú csurgatott tojásleves

A savanyú csurgatott tojásleves recept hozzávalói

kevés olaj, hagyma, pirospaprika, 1 liter víz, só, babérlevél, kevés tej, 2 db tojás, ecet

Savanyú csurgatott tojásleves

Savanyú csurgatott tojásleves

 

A savanyú csurgatott tojásleves recept elkészítése

 

Mai vendégreceptünk a tojásleves, annak is egy házi verziója. Megosztjuk Önökkel, mert nekünk megtetszett, reméljük, Önök is így lesznek vele! Nézzenek rá, próbálják ki!

Kevés olajon megdinszteltem a hagymát, megszórtam pirospaprikával, majd felengedtem egy liternyi vízzel. Sóztam, tettem bele babérlevelet. Amikor felforrt, két kevés tejjel felvert tojást csurgattam hozzá állandó keverés mellett.

A recept folytatását a Seafalcon főz oldalon olvashatják tovább! Ha sok-sok levesrecept közül szeretne válogatni, nézzen körül a Mit főzzünk ma? oldalán, itt kedvére böngészhet!

 

Egy másfajta levest itt tud megnézni, és ha megtetszik, készítse is el! Ezt is:)!

 

Ha válogatnának húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.