Online Gasztronómiai Magazin

Serpenyős oldalas

A serpenyős oldalas recept hozzávalói

só, 10 dkg ketchup, 5 dkg méz, 2 dl sör, 1 kg oldalas, 20 dkg cukkini, 10 dkg póréhagyma, gyöngy burgonya

Serpenyős oldalas, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Serpenyős oldalas, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A serpenyős oldalas recept elkészítése

 

Hagyományos, remek sült a mai menü, kivételesen hagyományosan készítjük. Persze nem teljesen, de ezt Önök már tudják. Nézzék meg, mi a mai meglepetés, és készítsék is el így a receptet otthon!

Az oldalast felszeleteljük, sózzuk, majd félretesszük. A ketchupot összekeverjük a mézzel, és a sörrel. Ebben pácoljuk a húst. Aktuális ártipp az oldalashoz itt található.

Olajat hevítünk, beleöntjük az oldalast a páclével együtt. Felöntjük vízzel, vagy alaplével, előbb pároljuk, majd szép pirosra sütjük, közben elkészítjük a köretet.

Felkarikázzuk a póréhagymát, hozzáadjuk a gyöngyburgonyát, sózzuk, felöntjük vízzel és megfőzzük. Csak annyi vizet öntsünk hozzá, ami a főzés során elpárolog.

Amikor a burgonyánk már majdnem kész, hozzáadjuk a kockára vágott cukkinit. Igazán finom köretet kapunk.

 

Egy másik sertésreceptet, teljesen más karakterrel itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még további, változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.