Online Gasztronómiai Magazin

Serpenyős pulykamignon gnocchival

A serpenyős pulykamignon gnocchival recept hozzávalói

60 dkg pulykamell (adagonként 3 db mignon), só, bors, rozmaring, 60 dkg gnocchi, 10 dkg vaj, 1 db cukkini, 1 fej vöröshagyma, petrezselyemzöld, 1 db kaliforniai paprika, 1 db sárgarépa, 10 dkg rókagomba

Serpenyős pulykamignon gnocchival

Serpenyős pulykamignon gnocchival

 

A serpenyős pulykamignon gnocchival recept elkészítése

 

Alapvetően egyszerű receptről van szó, talán egyetlen, mondjuk úgy, extrának nevezhető hozzávalót tartalmaz, ez a rókagomba. Ahogy azt már megszokhatták, nem csak a receptet adjuk, de pontos infókat is arról, mennyibe kerül az elkészítése - itt a rókagomba-kalkuláció.

A húsokat fűszerezzük, vajon megsütjük. A tisztított zöldségeket vékony metéltre vágjuk. A hús visszamaradt zsiradékában lepirítjuk a vöröshagymát, hozzáadjuk a zöldségeket, fűszerezzük, összepirítjuk.

Egy külön serpenyőben vajon a gnocchit is lepirítjuk, majd a zöldségraguval összekeverjük. A húsokat mellétálaljuk, kevés fehérboros pecsenyelét adunk hozzá.

 

Itt megnézhetnek egy másféle pulykás receptet is!

 

Ha körülnéznének még további, változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk! Kínálhatnak hozzá egy jóféle chardonnay-t.Comments are closed.