Online Gasztronómiai Magazin

Sertés nyárson, narancsos banánnal

A sertés nyárson, narancsos banánnal recept hozzávalói

80 dkg sertés karajfilé, 4 evőkanál szójaszósz, 2 dl frissen préselt narancslé, 2 db banán, 4 dkg gyömbér, 1 csomag újhagyma, 20 dkg paprika, 1 evőkanál zöldcitrom, só, bors, zsiradék a sütéshez

Sertés nyárson, narancsos banánnal

Sertés nyárson, narancsos banánnal

 

A sertés nyárson, narancsos banánnal recept elkészítése

 

Arra figyeljünk, hogy előkészületet igénylő receptről van szó, a húst be kell pácolni!

Előző nap felcsíkozzuk a sertésfilét, szójaolajba, narancslét hozzáadva bepácoljuk. Másnap felfűzzük nyársra. A karajfiléhez aktuális árat itt találnak.

A gyömbért leszeleteljük, az újhagymát karikára szeljük. Forró serpenyőben megsütjük a sertésfilét, hozzáadjuk a gyömbért, az újhagymát és a paprikakockát, valamint a vastag darabokra vágott banánt.

Ízesítjük zöldcitrommal, szójaszósszal, narancslével. Így tálaljuk.

 

Egy más karakterű húsreceptet itt találnak.

 

Ha körülnéznének még húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.