Online Gasztronómiai Magazin

Sertésborda grill zöldségekkel töltve

A sertésborda grill zöldségekkel töltve recept hozzávalói

50 dkg sertésborda, 10 dkg bacon szalonna, 10 dkg vargánya, 2 db közepes cukkini, 1 db kis tök, 1 csomag zeller, 4 db zöldpaprika, só, bors

Sertésborda grill zöldségekkel töltve

Sertésborda grill zöldségekkel töltve

 

A sertésborda grill zöldségekkel töltve recept elkészítése

 

Töltött recept következik, természetesen megint egy kicsit másképp. A formához is adunk egy tippet, természetesen, és a töltelék sem lesz megszokott. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a sertésbordát felszeleteljük, majd szeletenként kettényitjuk, sóval, borssal fűszerezzük. A sertésbordához aktuális árat itt találnak.

Ezután az egyik cukkinit hosszúkás szeletekre vágjuk fel, majd elősütjük, csakúgy, mint a paprikát,  felszeletelt vargányát és a bacont. Amint ezzel megvagyunk, az elősütött bacont és a zöldségeket ráhelyezzük a húsra, majd összegöngyöljük két irányból, így kapunk majd egy kis érdekességet szeleteléskor, jelesül a pápaszemeket. Ahogy ígértük, adunk egy kis formát az ételnek, hogy még ínycsiklandozóbb legyen! Az  egészet hashártyába tekerjük, ez fogja majd össze a töltött húst.

Az előkészített töltött húsokat grillen megsütjük. Közben elkészítjük a köretet, ami nem lesz más, mint angol zellerszár, karikára vágott vajtök és cukkini, amit szintén roston sütünk meg. A tálalás legyen egyszerű: a húst felszeleteljük, a roston sült zöldségeket pedig mellétesszük. Feltétlenül próbálják ki így!

 

Itt találnak sertésbordával egy másfajta receptet, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.