Online Gasztronómiai Magazin

Sertéscsülök, ahogyan mi szeretjük

A sertéscsülök, ahogyan mi szeretjük recept hozzávalói

80 dkg füstölt sertéscsülök, só, köménymag, ketchup, méz, 2 dl sör, 15 dkg sárgarépa, 1 szál póréhagyma, 25 dkg bab, 15 dkg gomba, 2 db paradicsom, fokhagyma, bors

Sertéscsülök, ahogyan mi szeretjük, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Sertéscsülök, ahogyan mi szeretjük, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A sertéscsülök, ahogyan mi szeretjük recept elkészítése

 

Ez most egy bográcsos verziója lesz a csülök elkészítésének. A bogrács a konyhai feladatok nagy részét átveszi, ebből a szempontból mondjuk úgy, kíméletes. A benne készülő étel igazi gazdag fogás lesz, nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így otthon!

Először is előfőzzük a csülköt: így finomabb lesz, és nem szárad ki annyira. A csülökhöz aktuális árat itt találnak.

Ezután jön a fűszerezés, itt és most bátran fűszerezzünk! Sót, borsot, ételízesítőt, köményt tegyünk hozzá. A bográcsba zöldségeket darabolunk, olyan sorrendben helyezzük el őket, ahogyan puhulni fognak.

Sárgarépa, póréhagyma, színes paprika, zöldpaprika és a hagyma kerül hozzá. Természetesen ízlés szerint lehet hozzátenni burgonyát, több hagymát. A fokhagyma a lilahagymával együtt kerül az ételünkhöz, felülre. A bográcsot lefedjük, és kb. 1 órát sütjük.

 

Aki sütni szeretne, annak itt egy hátszínrecept!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!
(20030331H, Sertéscsülök a Chéf úr ínyére)Comments are closed.