Online Gasztronómiai Magazin

Sertéskaraj roston, mustban párolt szilvával, gányicával

A sertéskaraj roston, mustban párolt szilvával, gányicával recept hozzávalói

80 dkg sertéskaraj, só, bors, 10 dkg vaj, 40 dkg szilva, 2 dl vörösmust, 2 evőkanál cukor, 2 szegfűszeg, 1 db fahéj, 40 dkg burgonya, 1 dl tejföl

Sertéskaraj roston, mustban párolt szilvával, gányicával

Sertéskaraj roston, mustban párolt szilvával, gányicával

 

A sertéskaraj roston, mustban párolt szilvával, gányicával recept elkészítése

 

A natúr bordához készítünk egy remek gyümölcsös ragut, hogy mégse legyen teljesen natúr ez az étel. No és persze benne van a gányica receptje is. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a karajt előkészítjük, fűszerezzük, vajban megsütjük. A sertéskarajhoz aktuális árat itt találnak. Zsiradékában a cukrot karamellizáljuk, felengedjük a vörösmusttal, hozzáadjuk a szegfűszeget, fahéjat, forraljuk. Ha félig elfőtte levét, hozzáadjuk a felezett, magozott szilvát.

A burgonyát közben megfőzzük, leöntjük róla a vizet, tejföllel összetörjük. Csak sózzuk, semmilyen más fűszert nem használunk. Tálaláskor a gányica mellé tálaljuk a sertésbordát, rá a szilvaragut. Zöldfűszerrel díszítjük.

 

Egy másfajta karajreceptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.