Online Gasztronómiai Magazin

Sertésszűz fenyőmaggal töltve, kuszkusszal

A sertésszűz fenyőmaggal töltve, kuszkusszal recept hozzávalói

60 dkg sertésszűz, 12 dkg fenyőmag, durva bors, 20 dkg kuszkusz, 15 dkg aszalt gyümölcs

Sertésszűz fenyőmaggal töltve, kuszkusszal

Sertésszűz fenyőmaggal töltve, kuszkusszal

 

A sertésszűz fenyőmaggal töltve, kuszkusszal recept elkészítése

 

A recept különlegessége most a köret, a kuszkusz. Használhatnak persze kuszkuszfőző edényt is, de ilyen nagy valószínűséggel nincs minden háztartásban. De anélkül is boldogulunk, természetesen. A szűzpecsenye is kicsit másképp készül. Nézzék meg, hogyan, és természetesen készítsék is el így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy a sertésszüzet felszúrjuk, majd megtöltjük fenyőmaggal. Sózzuk borsozzuk, majd közepes lángon szépen megsütjük.

A szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak.

A kuszkuszt kétszeres mennyiségű sós vízzel felöntjük, hozzáadjuk a vajat, az összevágott aszalt gyümölcsöt, majd kétszer két percre a mikróba tesszük. Tálaljuk. Nem varázslat, tényleg ennyire egyszerű! Próbálják ki feltétlenül!

 

Itt adunk egy karajreceptet, nézzék meg ezt is!

 

NÉZZÉK MEG TOVÁBBI AJÁNLATAINKAT IS!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt!

Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó sütést, főzést, és persze jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.