Online Gasztronómiai Magazin

Sertésszűz libamájjal, gombával

A sertésszűz libamájjal, gombával recept hozzávalói

60 dkg sertésszűz, 30 dkg libamáj, 20 dkg laskagomba, 30 dkg burgonya, 1 dl konyak, 1 szál újhagyma és póréhagyma, só, bors, rozmaring, néhány zsályalevél, 8 szelet bacon, 1 dl fehérbor

Sertésszűz libamájjal, gombával

Sertésszűz libamájjal, gombával

 

A sertésszűz libamájjal, gombával recept elkészítése

 

Azzal mindenképp kalkuláljunk, hogy a libamáj nagyon erőteljes ízű, valamint a szalonna is sós alapban. Óvatos fűszerezés, kitűnő eredmény! A sertésszűzhöz aktuális árat itt találnak.

A húsokat sózzuk, borsozzuk, majd szalonnával körbetekerjük, és elkezdjük sütni. Közben hozzáadjuk a libamájakat, megfűszerezzük és konyakkal megflambírozzuk. A konyakhoz aktuális árakat itt találnak.

A gombákat külön lepirítjuk, majd hozzáadjuk a húsokhoz. Azt javasoljuk, hogy sült burgonyával tálaljuk. A libamájhoz aktuális árat itt találnak.

 

Itt pedig egy más jellegű gombás receptet találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.