Online Gasztronómiai Magazin

Sonkás szélesmetélt gombás raguval

A sonkás szélesmetélt gombás raguval recept hozzávalói

15 dkg mangalica sonka, 10 dkg rókagomba, 1 db közepes hagyma, 1 csomag petrezselyem, 10 dkg vaj, 40 dkg tészta (szélesmetélt, pappardelle), só, bors, kakukkfű, füstölt szalonna

Sonkás szélesmetélt gombás raguval

Sonkás szélesmetélt gombás raguval

 

A sonkás szélesmetélt gombás raguval recept elkészítése

 

Alapvetően egyszerű tésztás recept, gyorsan meg is van. És van benne minden, amit szeretünk, gomba, sonka. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a mangalica sonkából vagy füstölt sonkából rózsákat formázunk, és forró serpenyőben megpirítjuk, majd egy kicsit félretesszük. A mangalica sonkához aktuális árat itt találnak. Füstölt sonkához összehasonlításképp pedig itt találnak aktuális árat.

A csíkokra vágott füstölt szalonna zsírjában megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát, hozzátesszük a fűszereket és a rókagombát. Kevés vadalaplével beforraljuk, tejszínnel finomítjuk, vajjal dúsítjuk.

Közben ízlés szerinti sós vízben kifőzzük a tésztát, tudják, a szokott módon, fogkeményre. Tálaláskor a tészta alulra kerül, a gombás ragut rá, a sonkát pedig a legtetejére tálaljuk.

 

Válogasson kedvére szélesmetélt-receptjeink közül itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.