Online Gasztronómiai Magazin

Sonkával, pfefferónival töltött sertéskaraj

A sonkával, pfefferónival töltött sertéskaraj recept hozzávalói

60 dkg sertéskaraj, só, bors, 3 dkg pfefferóni, 3 dkg gépsonka, 3 db paradicsom, liszt, tojás, morzsa, 1 dl majonéz, 5 dkg ecetes uborka, 2 dkg hagyma, olaj, málnaecet

Sonkával, pfefferónival töltött sertéskaraj

Sonkával, pfefferónival töltött sertéskaraj

 

A sonkával, pfefferónival töltött sertéskaraj recept elkészítése

 

A töltött recept sorozatban most a karaj kerül sorra, természetesen egy kicsit másképp. Egyszerű, gyors receptről van szó, nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy a sertéskarajt klopfoljuk, fűszerezzük, majd betöltjük a szeletelt gépsonkával, mag nélküli pfefferónival, egy szelet paradicsommal. Ezután összehajtjuk, és bepanírozzuk. A sertéskarajhoz aktuális árat itt találnak.

Egyenletesen sütjük, közben elkészítjük  a remoulade mártást. Ez igazán egyszerűen elkészíthető: a majonézhez hozzáadjuk a finomra vágott fűszereket, összekeverjük, majd egy kis ideig állni hagyjuk.

Salátaköretet kínálunk hozzá, ennek összeállítását Önökre bízzuk, ízlésük szerint, de ha megakadnának, az sem gond, itt ajánlunk egy idepasszoló salátareceptet. Ha ez valamiért nem tetszene, akkor nézzenek körül itt, és válasszák ki a legjobban tetsző salátareceptet. Friss, hangulatos kísérője a töltött karajnak!

 

Egy más hangulatú karajreceptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.