Online Gasztronómiai Magazin

Sonkával, spenóttal töltött karaj

A sonkával, spenóttal töltött karaj recept hozzávalói

60 dkg karaj csont nélkül, 10 szelet pármai sonka, 20 dkg paraj , 2 gerezd fokhagyma, só, bors, 10 dkg bacon, 10 db bébirépa, 10 dkg gomba, olívaolaj

Sonkával, spenóttal töltött karaj

Sonkával, spenóttal töltött karaj

 

A sonkával, spenóttal töltött karaj elkészítése

 

Amikor nincs igazán idő, akkor kell elővenni ezt a receptet. Friss húsból, zöldségből jobban járunk, mint egy gyorsfagyasztott készétellel. Oké, van kb. 30 perc eltérés. Ellenben megéri, tessék választani!

A csont nélküli sertéskarajból nyitott szeleteket vágunk, alaposan kiklopfoljuk és megsózzuk. A parajleveleket kevés olíván megfonnyasztjuk, és zúzott fokhagymával, sóval ízesítjük. Leöntjük a  levét, kicsit hűlni hagyjuk. A karajhoz aktuális árat itt találnak.

A sonkát a karajra helyezzük, rátesszük a parajt, majd feltekerjük. Körbetekerjük baconnal, megtűzzük tűvel vagy hurkapálcával, és megsütjük. A zöldségeket kevés olíván megsütjük, és tálalhatunk is.

 

Egy másfajta karajreceptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.