Online Gasztronómiai Magazin

Spagetti tejföllel és sonkával

A spagetti tejföllel és sonkával recept hozzávalói

40 dkg spagetti, 1 csomag újhagyma, só, bors, 2 dl tejföl, 5 dkg dió, 10 dkg sonka, 10 dkg koktélparadicsom, 1 db kaliforniai paprika

Spagetti tejföllel és sonkával

Spagetti tejföllel és sonkával

 

A spagetti tejföllel és sonkával recept elkészítése

 

Vannak az "egy tésztafőzésnyi idő"-típusú receptek, ez is azok közé tartozik. Egyszerű tésztaétel, egy apró trükkel megfűszerezve. Hétköznapra tökéletes választás, gyorsan elkészülő friss étel! Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy először is a tésztát kifőzzük, a szokott módon, fogkeményre. Majd hagymát pirítunk, és ide kerül az a bizonyos apróság, amitől különbözni fog ez egy másik spagettitől. Nem más ez, mint a dió. Nem sok, kevés, így adja meg a pikantériáját!

Mindezek után jöhet hozzá a sonka, a paprika és a paradicsom. Összeforraljuk, majd tehetjük is hozzá a tésztához. Tejföllel ízesítjük, és készen is vagyunk, ennyire egyszerű az egész! Készítsék el feltétlenül!

Spagettihez aktuális árat itt találnak.

 

Kattintson ide egy tejfölös levesreceptért!

 

Nézzék meg további ajánlatainkat is!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.