Online Gasztronómiai Magazin

Spárgával göngyölt csirkemell újhagymamártással

A spárgával göngyölt csirkemell újhagymamártással recept hozzávalói

8 db csirkemellfilé, 40 dkg zöldspárga, só, bors, 1 csomag újhagyma, 10 dkg vaj, 1 dl tejszín, 2 db tojás, 5 dkg liszt

Spárgával göngyölt csirkemell újhagymamártással

Spárgával göngyölt csirkemell újhagymamártással

 

A spárgával göngyölt csirkemell újhagymamártással recept elkészítése

 

A spárga természetesen frissen, szezonban az igazi, de azon kívül is hozzá tudunk jutni - tehát a recept elkészítésekor ez nem lehet akadály. Mindig kampányolunk a spárga mellett, nem véletlenül. Nézzék meg ezt a receptet is, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a csirkemellfiléket egyszerűen fűszerezzük, sóval, borssal. Majd a spárgával felgöngyöljük, és így együtt serpenyőben megsütjük. A spárga remekül ízesíti a csirkemelleket, feltétlenül próbálják ki!

A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

Az újhagymát karikára vágjuk, majd vajon lepirítjuk. Megszórjuk liszttel, tejszínnel felengedjük, végül tojással dúsítjuk.

Tálaláskor párolt rizst adhatunk mellé.

 

Egy egészen másfajta karakterű csirkemell receptet, itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Nézzék meg további ajánlatainkat is!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.