A spenótos lepény recept hozzávalói
15 dkg spenót, 15 dkg túró, 1 kis szelet kenyér, tej, 1 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, szerecsendió, bazsalikom, 25 dkg liszt, 7,5 dkg vaj, 1 teáskanál só, 6-8 evőkanál víz

Spenótos lepény
A spenótos lepény elkészítése
Kedveljük a lepényeket, a Mit főzzünk ma? oldalán is van sok-sok, változatos lepényrecept. Ez a vendégrecept most spenótos, próbálják ki! Biztonság kedvéért pedig ide, a recept elé is teszünk egy kínálót, lepényre, persze, mi másra:).
A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
Egy fodros szélű jénaitálat kivajazunk. A tésztához összekeverjük a hozzávalókat, majd nagyon enyhén lisztes deszkán kinyújtjuk és beleterítjük a tálba.
A recept folytatását A házisárkány főz oldalon olvashatják!
Egy másik lepényreceptet itt találnak!
Ha szeretne még receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatához legjobban passzoló receptet, és készítse el! Várjuk vissza holnap is!
Jó étvágyat kívánunk!