Online Gasztronómiai Magazin

Sült csirkecomb bébikukoricával

A sült csirkecomb bébikukoricával recept hozzávalói

60 dkg csirkecomb filé, 15 dkg koktélparadicsom, balzsamecet, 2 gerezd fokhagyma, 40 dkg bébikukorica, 5 dkg vaj, 1 köteg koriander, só, bors

Sült csirkecomb bébikukoricával

Sült csirkecomb bébikukoricával

 

A sült csirkecomb bébikukoricával recept elkészítése

 

Hétköznapi recept, hétköznapi hozzávalók, a vége persze korántsem lesz hétköznapi. Ez a Mit főzzünk ma? (egyik) titka. Egy titkot itt az elején azért elárulunk, a koriander. Kiemelt szerepe lesz a receptben, figyeljenek csak. És persze próbálják ki alkalomadtán!

A bőrös combfilét besózzuk, majd vágott korianderrel megszórjuk. A bőrös részét lisztbe forgatjuk és kevés olajon ropogósra sütjük. Minden oldalát átsütjük. A csirkecombhoz aktuális árat itt találnak.

Közben a koktélparadicsomokat félbevágjuk. A fokhagymát vékony szeletekre aprítjuk majd egy serpenyőben nagyon kevés olajon az fokhagymát kicsit lehúzatjuk. Ráöntjük a balzsamecetet. Kicsit visszaforraljuk és hozzáadjuk a koktélparadicsomot. Végül vajjal besűrítjük.

A bébikukoricát kevés olajon meggrillezzük. Ezzel tálaljuk a balzsamecetes paradicsomot és a csirkecombot. A húst még tálaláskor megszórjuk egy kevés korianderrel.

 

Egy másfajta csirkecombos receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.