Online Gasztronómiai Magazin

Sült csirkecomb újburgonyával

A sült csirkecomb újburgonyával recept hozzávalói

1 kg csirkecomb, 10 dkg vaj, kakukkfű, rozmaring, 1 kg újburgonya, 1 csomag újhagyma, 2 fej zöldfokhagyma, olívaolaj, 2 dl fehérbor, 2 dl szárnyasalaplé, 1 csomag petrezselyemzöld

Sült csirkecomb újburgonyával

Sült csirkecomb újburgonyával

 

A sült csirkecomb újburgonyával recept elkészítése

 

Szeretjük a csirkecombot, rántva is, sütve is, mást most nem is sorolunk. Titka a jó sütés, és a jó fűszerezés, adjuk is a tanácsokat. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdjük most, hogy a csirkecombokat daraboljuk. Ezután vajjal kikenjük a tepsit, majd előkészítjük a fűszerezést: sót, borsot természetesen, aztán a lényeg: zöldfűszerek következnek durvára vágva. A mai zöldfűszer felhasználási javaslatot a hozzávalók között látják. A csirkecombhoz aktuális árakat itt találnak.

Mindezek után a tisztított burgonyát, és a a darabolt csirkecombokat ezzel a fűszerkeverékkel összekeverjük, és adunk még hozzá fokhagymát, újhagymát, illetve olívaolajat. Felengedjük fehérborral, végül együtt megsütjük – otthon azt javasoljuk, tepsiben, 180 fokon kb. 80 percig. Egyszerű főtt burgonyával tálaljuk. Ha gondolják, a krumpli főzőlevébe tehetnek egy kis rozmaringot.

 

Egy másfajta csirkecomb receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.