Online Gasztronómiai Magazin

Sült kecskesajt saláta

A sült kecskesajt saláta recept hozzávalói

  • 4 kisméretű kecskesajt,
  • 1 gerezd préselt fokhagyma,
  • kakukkfű,
  • fél, félbevágott és vékonyan szeletelt citrom,
  • bors,
  • 80 ml olívaolaj,
  • 30 dkg vegyes saláta
Sült kecskesajt saláta, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Sült kecskesajt saláta, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A sült kecskesajt saláta recept elkészítése

 

Nagyszerű kísérője lehet egy hangulatos borozgatásnak, a sajt miatt is, persze, de nemcsak azért. Gyorsan meg is van, minden mellette szól. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így!

A sajtot tegyük egy tányérra. A fokhagymát keverjük össze a kakukkfűvel, a citrommal, a borssal, valamint az olajjal, majd ezt kanalazzuk a sajtra. Fedjük le, és 4-6 órára tegyük a hűtőbe pácolódni. A kecskesajthoz aktuális árat itt találnak.

Melegítsük elő a grillsütőt. A sajt mindkét oldalát 3-4 percig süssük. A citromot is grillezzük meg, amíg megpuhul. A salátaleveleket osszuk el négy tányér között. Mindegyikre rakjunk egy sajtot (egy kevés citrommal), és csöpögtessünk egy kevés páclevet a sajtra.

Szívesen böngészne még sajtos receptek között? Látogasson el a Mit főzzünk ma? recepttárába, ide, és tegye meg! Válassza ki a kedvencet, és készítse el!

 

Itt találnak egy másfajta kecskesajtos receptet, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még további, változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.