Online Gasztronómiai Magazin

Sült sonka zöldséges burgonyapürével

A sült sonka zöldséges burgonyapürével recept hozzávalói

80 dkg burgonya, 20 dkg sárgarépa, 2 dl tej, 10 dkg vaj, 2 db cukkini, 30 dkg füstölt házisonka, fokhagyma

Sült sonka zöldséges burgonyapürével

Sült sonka zöldséges burgonyapürével

A sült sonka zöldséges burgonyapürével recept elkészítése

 

Időről időre adunk nagyon egyszerű recepteket. Mert van úgy, hogy kevés az idő, vagy épp nem akarunk túl sokat szöszmötölni a konyhában, de jólesne egy friss étel. Ez a mai ilyen, nézzék meg, készítsék el!

Vajon fokhagymát pirítunk, rátesszük a vékonyra szeletelt sonkát, s a sonkát is lepirítjuk. A burgonyát a zöldségekkel együtt megfőzzük, forrásban lévő tej hozzáadásával elkészítjük a pürét. Sonkához aktuális árakat itt találnak.

A műsorban fém habverővel törtem össze a burgonyát és a zöldségeket azért, hogy  a zöldségek látszódjanak, felismerhetőek maradjanak.

 

Sonkához itt találnak egy egészen másfajta receptet, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.