Online Gasztronómiai Magazin

Sült spagetti marhahússal

A sült spagetti marhahússal recept hozzávalói

40 dkg bélszín, 1 db piros kaliforniai paprika, 1 db sárga kaliforniai paprika, 1 db répa, szójaszósz, só, 2 db hagyma, 40 dkg spagetti, kevés petrezselyem, csipetnyi gyömbér, chili, 10 dkg spárga

Sült spagetti marhahússal

Sült spagetti marhahússal

 

A sült spagetti marhahússal recept elkészítése

 

Európa és a világ ízei magyarul, jó sok helyről szedegettük össze a hozzávalókat, ennek megfelelően igen pikáns végeredményre számíthatnak. Az is lett, nézzék meg, hogyan készült, és készítsék el Önök is a receptnek megfelelően!

Először is a hagymát félkarikára vágjuk, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott répát, végül pedig pici sóval ízesítjük. Így az egészet lepirítjuk egy kevés olajon. Ezek után a paprikákat is felcsíkozzuk, és beletesszük. Kicsit pirítjuk még, megöntözzük szójaszósszal, aztán  hozzáadjuk a chilipaprikát.

Közben a hátszínből/bélszínből vékony szeleteket vágunk amit fel is csíkozunk. Amint ezzel a művelettel megvagyunk, félretesszük. A hátszínhez aktuális árat itt találnak.

A spagettit a szokott módon fogkeményre sós vízben kifőzzük, majd pedig hozzáadjuk a kifőtt tésztát a szójás zöldségekhez. A spárgát 3 cm-es darabokra vágjuk, és hozzáadjuk. Az egészet finoman reszelt gyömbérrel és vágott korianderrel ízesítjük.

 

Sült spagetti marhahússal 2

Sült spagetti marhahússal 2

 

Egy serpenyőben, jó forró olajon a besózott húsokat hirtelen kisütjük. A tésztához adjuk, összepirítjuk, és tálaljuk. Egyszerű, mégis különleges, készítsék el!

 

Itt pedig egy másik spagettis tipp!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.