Online Gasztronómiai Magazin

Sütőtökleves és túrófánk, teljes videórecept

A sütőtökleves és túrófánk, teljes videórecept hozzávalói

1 kg narancs, 50 dkg sütőtök, 2 db chili, 4 evőkanál cukor, 2 dl fehér bor, 2 evőkanál keményítő, 1 dl tejszín, 4 db tojás, 25 dkg áttört túró, 2 db citromhéj, 8 dkg liszt, 4 dkg zsemlemorzsa, só, 4 dl vörösbor, 10 dkg cukor, 3 dkg keményítő, 20 dkg fagyasztott erdei gyümölcs mix

Egy különleges ízvilágú leves mellé egy klasszikus süti dukál. Két legyet egy csapásra, szokás mondani. És persze videós segítséggel:).

Szándékosan csak "sütőtöklevest" adtunk meg a címben. No persze ebben benne van, hogy az átverős címekhez szokott Olvasók át is siklanak fölötte, "nincs ebben semmi érdekes". Dehogy nincs. Naív ember úgy gondolja, a Mit főzzünk ma? táborának ez tetszeni fog:). Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

No de kérem, hagyjuk a moralizálást, nem ezért jöttünk össze, jöjjön tehát a videó, 2 recepttel, különleges levessel, különleges túrófánkkal:

 

 

Itt egy előzetes, milyen lesz a túrófánk, ha jól sáfárkodnak a videórecepttel:

 

Sütőtökleves és túrófánk

A sütőtökleves és túrófánk, teljes videórecept elkészítése

 

A teljes szöveges receptet itt találják!

 

Ha pedig választanánk egy jó húsos receptet is mellé, vagy keresgéljenek a kezdőlapon, vagy nézzék meg mondjuk ezt a receptet!

 

Narancshoz aktuális árat itt találnak.

 

NÉZZÉK MEG TOVÁBBI AJÁNLATAINKAT IS!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt!

Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó sütést, főzést, és persze jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.