Online Gasztronómiai Magazin

Sütőtökös lepény és vaddisznókaraj

A sütőtökös lepény és vaddisznókaraj recept hozzávalói

  • 4 evőkanál liszt,
  • gyömbér,
  • borókabogyó,
  • 1 evőkanál paradicsompüré,
  • 1 db chilipaprika,
  • 2 db tojás
Sütőtökös lepény és vaddisznókaraj

Sütőtökös lepény és vaddisznókaraj

A sütőtökös lepény és vaddisznókaraj recept elkészítése

 

Egyik kedvenc receptünk ez (jó, tudjuk, sokszor mondjuk, de mit csináljunk, tényleg így van:), és nem csak a vadhús miatt. Nézzék meg!

A szegfűborsot és borókabogyót összezúzzuk, majd a vaddisznókarajt bedörzsöljük vele, és olajba helyezzük. Hűtőbe tesszük, és egy-két napig pácoljuk.

A sütőtököt lereszeljük, sóval, gyömbérrel ízesítjük, majd hozzáadjuk a tojást, a lisztet, és kevés olajon pogácsákat sütünk belőle.

A karajt kevés olajon kisütjük, majd a visszamaradt olajban a paradicsompürét lepirítjuk. Hozzájön a fehérbor, a liszt, és kiforraljuk, majd megsózzuk és ezt követően tálaljuk. A vaddisznóhoz aktuális árat itt találnak.

 

Egy másfajta vaddisznós receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Ha szeretne még böngészni további receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában tehetik meg. Nézzenek körül, válasszanak, készítsék el a kedvükre való receptet. Térjenek vissza holnap is egy újabb receptért!

Ha megnéznének húsos recepteket is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.