Online Gasztronómiai Magazin

Szalonnába göngyölt harcsafilé

A szalonnába göngyölt harcsafilé recept hozzávalói

70 dkg harcsa, 10 dkg bacon, 1 evőkanál dijoni mustár, 10 dkg gyöngyhagyma, 1 szál póréhagyma, 60 dkg burgonya, só, bors, zsálya, olaj

Szalonnába göngyölt harcsafilé

Szalonnába göngyölt harcsafilé

 

A szalonnába göngyölt harcsafilé recept elkészítése

 

Ennél a receptnél az egyszerűség vezérelt minket, azaz, adni egy remek, de könnyen elkészíthető verziót. Nézzék meg, hogyan készült, és készítsék el Önök is így!

A harcsafilét beletekerjük a szalonnába, majd fűszerezzük. A burgonyát apró kockára vágjuk, sós vízben megfőzzük. A harcsához aktuális árakat itt találnak. A mai étel két serpenyőben készül. Az egyikben olajat hevítünk, és megsütjük a harcsát.

A másikban megpirítjuk az előfőzött, kockára vágott burgonyát, hozzátesszük a mustárt, majd rászórjuk a póréhagymát, végül gyöngyhagymát és összekeverjük. Ovális tányérra tálaljuk, a burgonyához két harcsaszeletet adunk.

 

Egy másfajta, de szintén harcsával készülő receptet itt találnak!

 

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik.

Ha körülnéznének húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.