Online Gasztronómiai Magazin

Szárnyasmáj almával, kenyéren tálalva

A szárnyasmáj almával, kenyéren tálalva recept hozzávalói

8 db kenyér (toast), 1 evőkanál túró, só, bors, petrezselyem, 1 csomag ruccola, 4 db alma, 2 db (közepes) hagyma, 30 dkg máj (csirke), 10 dkg vaj, majoranna, 1 dl narancslé, 1 evőkanál mustár (magos)

Szárnyasmáj almával, kenyéren tálalva

Szárnyasmáj almával, kenyéren tálalva

A szárnyasmáj almával, kenyéren tálalva recept elkészítése

 

Igazi friss recept, gyümölcsös hangulat, egy kis szárnyasmájjal megspékelve. Remek esti mulatság sülhet ki belőle, jó hangulatú elkészítés, jó hangulatú étkezés. Nézzék meg, és készítsék is el így, szigorúan vidám hangulatban!

Vajon vöröshagymát pirítunk majorannával együtt, ugyanis, ha a majorannát belepirítjuk a vajba, sokkal ízletesebb lesz. Hozzátesszük a durvára vágott petrezselyemzöldet, rá a csirkemájat. Fűszerezzük sóval, borssal.

Az almából kis kockákat vágunk és rátesszük a májra. A májhoz aktuális árakat itt találnak.

Narancslevet keverjünk össze magos mustárral, és már kész is vagyunk egy gyors marináddal. Tálaláskor legalul a toast kenyér van, erre kerül a ruccola, rá a máj, a túró és az öntet.

 

Egy másik májas receptet itt találnak!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.