Online Gasztronómiai Magazin

Szezámos csirkeujjak

A szezámos csirkeujjak recept hozzávalói

1 db tojás, 10 dkg liszt, só, 40 dkg rizs, 5 dkg zöldbab, 5 dkg sárgarépa, 5 dkg vaj, 0,5 dl fehérbor, 40 dkg csirkemell, 3 dkg szezámmag

Szezámos csirkeujjak

Szezámos csirkeujjak

 

A szezámos csirkeujjak recept elkészítése

 

Ha kevés az idő, de azért szépet és finomat szeretnének letenni az asztalra, ez a recept kitűnő választás. Egyszerű alapanyagok, egyszerű és gyors elkészítés, és természetesen igen látványos megjelenés. Tetszik? Ha viszont keresés közben megjött az elhatározás, hogy mégsem nagyon egyszerű receptet szeretnének, itt a választás lehetősége!

A csirkemellet kisujjnyi vastag csíkokra felvágjuk és sózzuk. Lisztbe és felvert tojásba forgatjuk. Végül a liszttel összekevert szezámmagba forgatjuk. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

 

Szezámos csirkeujjak 2

Szezámos csirkeujjak 2

 

Bő olajban kisütjük. Köretként zöldséges rizst ajánlunk.

 

Egy más jellegű csirkés receptet itt találnak!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.