Online Gasztronómiai Magazin

Szilvalekváros pulykarolád

A szilvalekváros pulykarolád recept hozzávalói

60 dkg pulykamell, só, bors, 10 dkg szilvalekvár, 8 szelet pármai sonka, zsálya, 40 dkg burgonya, 10 dkg vaj

Szilvalekváros pulykarolád

Szilvalekváros pulykarolád

 

A szilvalekváros pulykarolád recept elkészítése

 

Jöjjön most egy igazán egyszerű gyümölcsös pulyka, ezúttal szilvalekvárral dolgozunk. Egyszerű köret készül hozzá, mert a husi most elég komplex lesz. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy a pulykamellből négy darab, egyenként kb. 15 dkg-os szeletet vágunk. Jól kiklopfoljuk, majd bekenjük  lekvárral. Utána rátesszük a sonkát, feltekerjük, és megsütjük. A pulykamellhez aktuális árat itt találnak.

Szilvalekváros pulykarolád, egy kicsit közelebbről

Szilvalekváros pulykarolád, egy kicsit közelebbről

Burgonyapürét készítünk hozzá: a burgonyát feltesszük főni, majd adunk hozzá zsályát, valamint vajat, végül összetörjük. Valószínűleg nincs vita arról, hogy alapvetően könnyedén elkészíthető receptről van szó, mi hát az összegzés? Készítsék el Önök is így!

 

Megnézne még egy töltött húsos receptet? Semmi akadály, itt a Mit főzzünk ma? ajánlata!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.