Online Gasztronómiai Magazin

Színes csirkés saláta

A színes csirkés saláta recept hozzávalói

10 dkg lollo, 10 dkg jégsaláta, 5 dkg koktélparadicsom, 5 dkg endívia, só, bors, currypor,
6 evőkanál olívaolaj, 10 dkg vaj, pezsgőecet, 10 dkg újhagyma, 80 dkg csirkemellfilé

Színes csirkés saláta

Színes csirkés saláta

 

A színes csirkés saláta recept elkészítése

 

No persze hús is lesz a salátához, méghozzá csirkemellfilé, bambusznyárson. Friss, egészséges étel, és az elkészítése sem különösebben nehéz, nézzék meg, készítsék is el így!

A csirkemelleket csíkokra vágjuk, olívaolajjal, sóval, borssal, curryporral fűszerezzük. Állni hagyjuk, bambusznyársra fűzzük. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

Készítsük el a salátát: tisztítsuk, mossuk meg és szárítsuk le a nyersanyagokat, majd ízlésesen helyezzük egy mélyebb tálba. Vágjuk finomra az újhagymát, sózzuk le, olívaolajjal, pezsgőecettel keverjük össze. Öntsük le ezzel az öntettel.

Süssük meg roston a csirkemellet, és tálaljuk a salátához. Egy jó fagyis tányérdesszert hozzá:

2

2

 

Egy más karakterű salátás receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.