Online Gasztronómiai Magazin

Szójás szűzcsíkok narancsos banánnal

A szójás szűzcsíkok narancsos banánnal recept hozzávalói

80 dkg sertésszűz, 4 evőkanál szójaszósz, 2 dl frissen préselt narancslé, 2 db banán, 4 dkg gyömbér, 1 csomag újhagyma, 20 dkg paprika, 1 evőkanál zöldcitrom, só, bors, zsiradék a sütéshez

Szójás szűzcsíkok narancsos banánnal

Szójás szűzcsíkok narancsos banánnal

 

A szójás szűzcsíkok narancsos banánnal recept elkészítése

 

Egy remek serpenyős recept következik, hússal, gyümölcsökkel. A pácolásra figyeljünk oda, mert rendkívül fontos munkafolyamat ahhoz, hogy igazán remek ételt kapjunk másnap. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Fontos, hogy ennél az ételnél az elkészítés előző nap kezdődik, amikor is felcsíkozzuk a sertésszüzet, majd szójaolajban és narancslében bepácoljuk. A szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak.

A recept effektív része pedig most kezdődik, a pácban érlelt szűzcsíkokat nyársra fűzzük. A gyömbért leszeleteljük, az újhagymát pedig karikára szeljük.

Forró serpenyőben megsütjük a szűzpecsenye csíkokat, hozzáadjuk a gyömbért, az újhagymát, és a paprikakockát, valamint a banánt, ezeket előzőleg mind vastag darabokra vágtuk. Ízesítjük zöldcitrommal, szójaszósszal, narancslével, és már tálalhatjuk. Megéri időt hagyni a pácolásra, mert maga a recept igen gyorsan elkészül, remek ízhatással!

 

Megnéznének még egy szójás receptet? Itt találnak egyet!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.